Huibert Groeneveld

ICT Consultant bij VSI Solutions

VSI Solutions is en one-stop-shop voor ICT, telefonie en automatisering.
Wij leveren oplossingen, advies en realisatie voor elk ICT vraagstuk. Wij vinden het belangrijk om complexe ICT-functionaliteiten beschikbaar te maken voor het MKB.

VSI Solutions levert diensten als telefonie, Office365, Cloud Harddrive, webhosting en diverse andere clouddiensten.

Wilt u vaste telefonie via internet? Wij leveren 0900, 0800, 088, 085 en landelijke Nederlandse telefoonnummers. We bieden een telefooncentrale in de cloud, met alle functies die u als bedrijf nodig heeft. En u betaalt alleen voor wat u gebruikt, dus er is geen investering nodig in een dure telefooncentrale. Alle telefoniediensten zijn per dag opzegbaar. Daarnaast kunt u ook eenvoudig via de app op uw smartphone bellen.

We leveren ook mobiele, vaste telefonie en internetaansluitingen voor bekende netwerken als Vodafone, KPN, Telfort, Tele2, etc. Wij kunnen u adviseren over wat het beste bij u past en hoe u kosten kunt besparen.

Je kunt ons ook inschakelen om Office365 voor u in te richten. Zo kunt u optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van Office365. Daarnaast kunnen we u ook helpen met de aanschaf van Office365 en welk abonnement u nodig heeft. Je kan namelijk verschillende Office365 abonnementen combineren.

We ontwikkelen ook maatwerksoftware en laten deze samenwerken met onze (maar ook andere) standaarddiensten. Wij kunnen uw CRM systeem koppelen aan uw telefonie en geautomatiseerd e-mails versturen via uw Office365.
Wij ontwikkelen op zogenaamde platformen als Filemaker en Mendix. Doordat wij op deze platformen ontwikkelen kunnen wij sneller (en dus goedkoper) maatwerksoftware voor uw maken. Zo bespaart u wel tot 70% op traditionele software ontwikkeling.

Huibert Groeneveld
088 8866 000
info@vsisolutions.nl
http://www.vsisolutions.nl/

VSI Solutions
Edelweisstraat 3
5241 AH Rosmalen