Bas van Hout

Recruiter bij Steamz

Steamz is specialist in het succesvol en toekomstgericht invullen van vacatures. Voor onze klanten zijn wij een businesspartner op het gebied van recruitment. Onze dienstverlening gaat vaak verder als het plaatsen van een kandidaat, we adviseren onze klanten over het boeien en binden van nieuwe medewerkers aan hun organisatie. Van het opstellen van een functieprofiel tot het voeren van de selectiegesprekken, afhankelijk van de behoefte nemen we werk uit handen en samen met onze klanten zorgen we ervoor dat de juiste match wordt gekozen.

Hoewel de constructie waarop we te werk gaan kan verschillen hebben onze klanten één ding gemeen. Ze zijn op zoek naar collega’s die het verschil willen maken. Organisaties die er beter in slagen om met gekwalificeerde kandidaten in contact te komen, verwerven zich daarmee een beslissend concurrentievoordeel.

Steamz werkt voornamelijk op basis van exclusiviteit waarbij we onze klanten ontzorgen en ondersteunen tijdens het gehele werving & selectie procedure. We werken hierbij tegen een vast uurtarief of tegen een zeer scherpe bemiddelingsfee. Daarnaast worden wij ingeschakeld op basis van “no cure, no pay”naast de eigen werving (of werving van derden) om de spreekwoordelijke vijver zo groot mogelijk te maken. Steamz is zeer sterk in het proactief benaderen van latent werkzoekenden en beschikt toegang tot ruim een miljoen cv’s in Nederland.

Indien je juiste match is gemaakt bieden wij onze klanten de mogelijkheid (indien gewenst) om een kandidaat te laten starten op basis van uitzenden of detachering.

Bas van Hout
073-785 03 63
info@steamz.nl
http://www.steamz.nl

Steamz
Reitscheweg 1-7
5232 BX 's-Hertogenbosch