Bregje Bullens

Eigenaar bij Voltone

Voltone is een erkend coach- en opleidingsinstituut in provocatief coachen, gevestigd in Rosmalen – Den Bosch. Een nieuwe, frisse & onorthodoxe manier van coachen. Coaching voor lefhebbers!
Provocatieve coaching is in principe voor iedereen geschikt. Ben je echter van mening dat je behoefte hebt aan een begripvolle, meeknikkende en ernstige coach dan is provocatieve coaching waarschijnlijk niet aan jou besteed. Ook als je een langere en intensievere behandelperiode wilt, kun je Voltone beter niet inschakelen.
Bij Voltone durven we humor in te zetten bij complexe vraagstukken en komen mensen los van hun vaste patronen en ontstaat er meer ruimte voor verbetering en vernieuwing.

Welke diensten bieden wij aan?

  • Individuele coaching
    Kracht en humor staan bij al onze sessies individuele coaching centraal. Wij doen dingen die niemand anders zegt of doet.
  • Team coaching
    Teamcoaching is gericht op verander-, verbeter- en professionaliseringstrajecten. Dé manier om je team optimaal te laten samenwerken en functioneren.
  • Opleidingen
    Als erkend coach en opleider verzorgt Voltone verschillende opleidingen, trainingen en workshops in provocatief coachen.

Ben je als individu of als team op zoek naar een goede manier om op een ongebruikelijke wijze de problemen waar je tegenaan loopt te lijf te gaan? En wil je daarnaast ook nog eens dat dit op een frisse en zeer efficiënte manier gebeurt? Of wil je meer leren over provocatieve coaching? Neem dan vrijblijvend contact op met Voltone. Ons bedrijf is gevestigd in Rosmalen, gemeente Den Bosch. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing in jouw situatie.

“Every time you are able
to find humor in a difficult situation, you win!”

Bregje Bullens
06-16640182
info@voltone.nl
www.voltone.nl

Voltone
Staccatostraat 14
5245 AD Rosmalen