Christian Verel

CEO bij Verel Expo BV

Verel Expo is leverancier en meedenker op het gebied van internationale stand- en interieurbouw.

De strategie staat op 4 pilaren;
– Return On Investment (ROI);
– Maatschappelijk verantwoord (MVO);
– Innovatief;
– Zekerheid van levering.

ROI
Sinds de crisis zijn er veel concullega’s omgevallen waarbij er met name op kosten gestuurd werd en er te weinig gekeken werd naar wat iets op kan leveren. Wij bieden een aantal mogelijkheden waarbij we garanderen dat er meer leads gescoord kunnen worden en een hoger rendement zal ontstaan. We zien namelijk een stand of interieur als instrument van de marketingmix. Klik voor een voorbeeld op de volgende link; http://www.verel-expo.nl/virtualtour/pentair-v3/index.html We bieden in dit geval de stand ook virtueel aan.

Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden op het gebied van stand- en interieurbouw maar het gaat er dus om wat het oplevert naast een juiste vertaling van de huisstijl.

MVO
Er zijn al steeds meer bedrijven maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen maar ze blijven op het gebied van interieur -en standbouw vaak achter. Wij begeven ons in een branche waar heel veel afval ontstaat en we hebben een aantal manieren bedacht om de afvalberg sterk te reduceren. Wij geven materialen een herbestemming.

INNOVATIEF
Stilstand is achteruitgang; we bieden zeer veel hi-tech oplossingen, zoals 3D print of virtual reality, waarbij we telkens zelf veel investeren in verschillende nieuwe technieken en dit delen met onze opdrachtgevers.

We zijn het verlengstuk van de marketeer of eventmanager en dus niet alleen een doener maar nog meer een meedenker en een prettige oplosser.

Op onze website www.verel-expo.nl staan een aantal mooie plaatjes maar het gaat met name om hetgeen wat er achter de schermen gebeurt. Heb je tijd voor een inspiratiesessie? Neem contact met me op.

Met vriendelijke groet,

Christian Verel

Christian Verel
073-6111234
christian@verel-expo.nl
http://www.verel.org/

Verel Expo BV
Meerwijkweg 54
5236 BP ‘s-Hertogenbosch