Dennis Khalil

Chief Operating Officer bij Emma Solutions

Emma Solutions staat voor laagdrempelige toegang tot haar medewerkers, die hoog opgeleid zijn en communicatief en sociaal vaardig. Wij willen voor onze klanten de absolute expert zijn op het gebeid van ICT en wij geloven in overpresteren voor deze klanten.

Onze missie is om automatisering en innovatie in de regio op een hoger niveau te tillen. We doen dit door bij onze klanten de zorgen over hun automatisering weg te nemen zodat zij zich kunnen richten op hun kerncompetenties. Zo hebben zij de vrijheid van geest en de tijd om te innoveren.

De netwerkbeheerders van Emma Solutions zijn technisch sterk, vriendelijk en warm.

Emma Solutions staat voor laagdrempelige toegang tot haar medewerkers, die hoog opgeleid zijn en communicatief en sociaal vaardig.

Wij willen voor onze klanten de absolute expert zijn op het gebeid van ICT en wij geloven in overpresteren voor deze klanten.

Als operationeel manager ben ik de spin in het web bij Emma en raak ik alle facetten van het bedrijf aan: inkoop, verkoop, HR, planning, beleid en strategie.

Mijn pragmatische instelling zorgt ervoor dat onze klanten snel geholpen worden en weten wat er speelt binnen hun bedrijf op ICT gebied. Ik denk mee en adviseer en indien nodig maak ik de vertaalslag tussen techniek en mensen.

Dennis Khalil
073-707 49 94
dennis@emma-solutions.nl
https://www.emma-solutions.nl

Emma Solutions
Oranje Nassaulaan 16
5211 AX 's-Hertogenbosch