Emiel Hulshof

Partner bij Hulshof Kroonen & Groen, Accountants en Adviseurs

Ons motto is duidelijk en betrokken

Geen bedrijf is hetzelfde, elke situatie is uniek. Wet- en regelgeving zijn bepaald en ook de regels van het boekhouden liggen vast. Wij beogen uw bedrijf en uw situatie net zo goed te leren kennen als deze regels, zodat wij onze activiteiten altijd vanuit uw invalshoek kunnen benaderen en wij in heldere taal het voor u beste financiële en/of fiscale advies kunnen geven.

De toegevoegde waarde van Hulshof Kroonen & Groen:

Het is ons doel u de mogelijkheid te bieden zo zorgeloos mogelijk te ondernemen. Wij bezorgen u rust, zekerheid, overzicht en inzicht als het gaat om de ontwikkelingen in uw bedrijf en de cijfers. Daarbij behoren uiteraard duidelijke, doeltreffende adviezen. Door u als ondernemer te voorzien van persoonlijke aandacht en duidelijke advisering, wordt een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat gecreëerd, waardoor er maximaal rendement kan worden behaald.

Klinkt allemaal mooi …

Beter is het om met elkaar om tafel te zitten en een gesprek aan te gaan over wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen. Belt u ons gerust, wij maken graag tijd voor u vrij.

Ik vertel u graag wat over mijzelf. Ik ben accountant, oprichter en mede-eigenaar van Hulshof Kroonen & Groen. Ik ben praktisch ingesteld en denk in oplossingen.

Emiel Hulshof
073-522 39 27
info@mijnhkg.nl
https://www.mijnhkg.nl

Hulshof Kroonen & Groen, Accountants en Adviseurs
Molenstraat 40 F
5242 HA Rosmalen