Felix Barenholz

Director of Possibilities bij MKBmedia

Felix is oprichter-eigenaar van MKBmedia (2003), een full-service GRAFI-mediabureau.

Of het nu gaat om drukwerk, advertentie-inkoop, buitenreclame, folderverspreiding, reclame bedenken/maken, rolbanners, borden langs de weg, brochures, dtp- ontwerp , strategie, mediaplanning, enveloppen, posters, boeken, flyers, direct-mail,  etc…

MKBmedia maakt Uw organisatie/product/dienst zichtbaar bij de gewenste doelgroep en helpt u met het realiseren van een relevante band met uw prospects en/of klanten.

Van idee tot uitvoering. Van 1 poster tot miljoenen flyers, van kleine zelfstandige tot nationale retailer. Alles en iedereen is relevant, daar denken wij over na!

Kortom: De 1-stop shop voor uw reclame- en marketing uitingen. En last-but-not-least: door onze ervaring en schaalgrootte halen we maximaal rendement uit uw budget en zijn we (bijna altijd) gunstiger geprijsd.

Probeer t maar eens: doe een benchmark!, vraag om onze gratis media/drukwerkscan!

WAAROM eigenlijk MKBmedia ?   Nou, gewoon omdat

  • we knettergoed , -snel, en gek zijn van ons vak en ongegeneerd onze ideeën, ervaringen en visie delen met onze relaties/onze klanten .
  • de ‘teller’ niet meteen loopt bij het stellen van een vraag of advies maar pas nadat wij dat kenbaar maken..en soms gebeurt dat ook helemaal niet..:-)
  • onze klanten (en wij) prijzen / awards winnen en dat is geen toeval!
  • wij kosten besparen op drukwerk en media-inkoop
  • we niet met intelligente vaktermen , die we echt allemaal kennen, proberen indruk te maken maar gewoon doen wat er gedaan moet worden ongeacht het budget.
  • Felix, met een achtergrond als (prijswinnend) componist/producer in de reclame- en marketing-wereld , evenals 10 jaar ervaring als partner-consultant in een sterk commerciële corporate wereld,  begrijpt wat u wilt bereiken als ondernemer.

Zo !  …., dat was genoeg opschepperij…nu bent u aan de beurt.. .

Felix Barenholz
0412-48 00 14
info@mkbmedia.nl
http://www.mkbmedia.nl

MKBmedia
Krommenhoek 4a
5398 KH Maren-Kessel