Jeroen van den Broek

Mede-eigenaar bij Bever Autoaanpassingen

In 1973 was Bever een van de pioniers op het gebied van autoaanpassingen voor mensen met een lichamelijke beperking. Sindsdien is er veel veranderd en is Bever marktleider op het gebied van individuele hoogwaardige aanpassingen. Bever is uitgegroeid tot een landelijk opererende, ISO en RDW gecertificeerde organisatie. De zorg van de klant is echter hetzelfde gebleven.

Autoaanpassingen

De ene automobilist is de andere niet! Mobiliteit geeft vrijheid en zelfstandigheid ook voor de bestuurders met een lichamelijke beperking is dit van essentieel belang. Bever is specialist in het aanpassen van auto’s voor mensen met een lichamelijke beperking.
Van eenvoudige aanpassingen zoals een extra gaspedaal links en handbediening tot een complexe ombouw van joystickbesturing en volledig ingerichte bus met plateaulift. Technisch gezien is bijna alles mogelijk. In goed overleg met de klant wordt vastgesteld welke oplossingen er mogelijk zijn. Een vakkundig team van mensen en kwalitatief hoogwaardige componenten zorgen voor een optimaal eindresultaat.

Autorijschool

Bever heeft een eigen autorijschool met lesauto’s die voor elke rijles individueel worden aangepast en afgestemd op de lichamelijke beperking van de klant.
We geven door heel Nederland rijopleidingen, proeflessen en gewenningslessen voor mensen met een lichamelijke beperking. Zo kunnen zij weer met een gerust hart, verantwoord en veilig de weg op! Samen met autoaanpassingen is dit natuurlijk een unieke combinatie voor optimale mobiliteit. Bever werkt hierbij nauw samen met het CBR.

Autostoelen

Voor iedere zitprobleem in de auto zoekt Bever een passende oplossing. Tijdens een adviesgesprek wordt de test- en meetstoel gebruikt om de persoonlijke eisen en wensen vast te stellen.
Bever is dealer van de gerenommeerde merken Recaro, ASS en Scheel. Of het nu gaat om een autostoel op maat of wijzigingen aan de bestaande stoel, voor het juiste zitcomfort is Bever het juiste adres.

Jeroen van den Broek
0488-451043
jeroen.vandenbroek@bevertmc.nl
http://www.beverautoaanpassingen.nl/

Bever Autoaanpassingen
Industrieweg 28
6673 DE Andelst