Joost van Dillen

Eigenaar bij Lumix

Projectverlichting:

Verlichting is een basisbehoefte, zonder licht kunnen we niet goed functioneren. Verlichting doet veel met een omgeving. Het kan een sfeer bepalen, efficiëntere en motiverende werkomgeving creëren en energiebesparend zijn. Door de samenwerking met architecten, installateurs, adviseurs en eindgebruikers zal LUMIX haar kennis inzetten om de werkomgeving van juiste verlichting te voorzien.

Sporthalverlichting:

LUMIX is het merk op het gebied van verlichting voor sportaccommodaties. Alle indoor-sporters verdienen het om te sporten onder de juiste verlichting. Recreatief, amateur, semi-prof of prof iedereen verdient dit. LUMIX werkt vanuit de gedachte dat een fijne accommodatie bijdraagt aan het plezier, aan de resultaten, aan verminderen van blessures en vergroten van enthousiasme.

LUMIX maakt gebruik van verschillende fabrieken. De merken die LUMIX gebruikt zijn van hoge kwaliteit. Deze kwaliteit wordt door ons zelf en door externe partijen getoetst. Door nauwe samenwerking met Europese fabrikanten kan LUMIX een breed scala aan producten aanbieden tegen zeer gunstige tarieven en korte levertijden.

VAN IDEE TOT EN MET INSTALLATIE

Het maken van een goed verlichtingsplan begint met de juiste visie. Door de behoefte te bepalen en de mogelijkheden in kaart te brengen,
zal een doordacht lichtplan worden opgesteld. In gesprek met de eindgebruiker, architect, installateur zal een passend voorstel worden gedaan.
De verlichtingsarmaturen die nodig zijn om het idee uit te werken worden door LUMIX geleverd.

Aangestoken met het ”lichtvirus”

Sinds 2013 ben ik aangestoken met het lichtvirus. Het gevolg is dat ik vaak omhoog kijk om te zien hoe er in een situatie de verlichting is opgelost. Vol bewondering kan ik kijken naar goed doordachte oplossing voor een verlichtingsvraagstuk. Maar mijn handen beginnen ook te jeuken als ik zie dat er lichtbronnen zijn uitgevallen, hoge verblinding is of verkeerde kleurtemperatuur is gebruikt. Vanuit mijn visie wil ik verlichting mooier en beter maken. Daarbij staan de wensen van de klant, kwaliteit en mogelijkheden centraal.

Joost van Dillen

Joost van Dillen
06-42 13 38 21
info@lumix-light.com
https://lumix-light.com/

Lumix
Middelweg 34B
5253 CA Nieuwkuijk