Kim Lindeman

Cateraar bij Bus van Zus

Bus van Zus is een uniek cateringconcept. Vanuit mijn prachtige oldtimer bus, bereid en serveer ik met liefde en plezier pure en eerlijke lekkernijen op beurzen, bruiloften, borrels en feestjes, zowel zakelijk als in de privésfeer.
Van smakelijke panini’s met een eigentijdse twist tot verse wafels, heerlijk belegde broodjes, borrelhapjes of een lekkere picknick dit alles wordt geserveerd vanuit een prachtige food truck. Ook ben ik barista en serveer een breed scala koffie varianten en thee
Proef en geniet… welkom bij Bus van Zus!
Bus van Zus staat garant voor geweldige belevenis en zorgt dat het de gasten aan niks ontbreekt.

Uiteraard is het mogelijk om met mij uw wensen te bespreken en een offerte op maat te ontvangen.

Bus van Zus maakt het ook mogelijk dat u deze prachtige oldtimerbus kunt huren voor uw eigen promotionele activiteiten zoals bijvoorbeeld beurzen. De bus kan per dag worden gehuurd en kan bijvoorbeeld via magneetstickers helemaal naar uw (huis)stijl worden aangepast. De bus wordt ook verhuurd inclusief medewerker(s) van Bus van Zus.
De bus is ook in te zetten als (functionele)aankleding van uw event, fotoshoot, bruiloft of stylingopdracht. Wij kunnen tevens voor verdere aankleding zorgen zoals stoeltjes, bloemen, vlaggetjes, blikken, strobalen etc.

Kim Lindeman
06-12788369
kim@busvanzus.nl
http://www.busvanzus.nl/

Bus van Zus
Papaverveld 1
5467 NW Veghel