Lisa Huiskamp

Voedingsdeskundige en leefstijlcoach bij The Body Practice

The Body Practice zorgt ervoor dat iedereen bij jullie in het bedrijf lekker kan werken, productief is, niet te veel stress ervaart en dat iedereen goed voor zichzelf zorgt. Met behulp van een vitaliteit verandertraject, dat Lisa speciaal heeft ontwikkeld voor MKB-bedrijven tot 200 medewerkers, creëert ze samen met jullie een vitale en gezonde werkomgeving.

Lisa Huiskamp van The Body Practice is voedingsdeskundige en leefstijlcoach. The Body Practice verzorgt coaching en trainingen aan particulieren en bedrijven op het gebied van vitaliteit. Drie pijlers spelen hierbij een belangrijke rol: voeding, lichaamsbeweging en balans (stressmanagement, ontspanning en slaap). Geen quick fixes, maar een duurzame aanpak voor meer vitaliteit, gezond en energie.
Met behulp van deze drie pijlers creëren we samen een vitale en gezonde werkomgeving die past bij jullie bedrijf. Medewerkers gaan praktisch aan de slag om zich direct energieker te voelen.

Het resultaat? Een team dat..
🔸 op tijd hun eigen grenzen aangeeft.
🔸 beter voor zichzelf zorgt.
🔸 eerder aangeeft wanneer het te veel is zodat jullie op tijd kunnen helpen.
🔸 inziet hoeveel jullie voor ze doen.
🔸 gewoon lekker hun werk kan doen en productief kan zijn.

Zodat jullie kunnen stoppen met brandjes blussen.
Wil je ook alles te weten komen over hoe deze aanpak voor jullie de oplossing kan bieden? Bezoek de website: www.thebodypractice.nl

Lisa Huiskamp
06-12 83 25 82
info@thebodypractice.nl
https://www.thebodypractice.nl

The Body Practice
Hadewychstraat 130
5216 KG 's-Hertogenbosch