Marc van Lammeren

Directeur bij MoreThanJust.ICT

MoreThanJust.ICT: De kern van uw zaak!

ICT is de smeerolie van je bedrijf. Dat begrijpen we bij MoreThan¬Just.ICT als geen ander. ICT moet gewoon altijd werken om je bedrijfsprocessen en communicatie ongestoord te kunnen laten verlopen. Met kennis en ervaring als primair gereedschap bieden we slimme, pragmatische en stabiele oplossingen voor ICT-automatisering. Met het effect wat jij voor ogen hebt. Want als jij blij bent, zijn wij het ook. We gaan meer dan zorgvuldig om met je data en we regelen alles wat je belangrijk vindt. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dat maakt ons meer dan gewoon en dat maakt voor jou het verschil.

We worden blij van slimme en soepel werkende ICT. De mensen en voorzieningen van MoreThanJust.ICT zijn er dan ook volledig op gericht om de beschikbaarheid, continuïteit en stabiliteit van jouw ICT-infrastructuur maximaal te waarborgen.
Voor het optimaliseren van je ICT weten we alles van de talrijke mogelijkheden en slimmigheden. Dat komt doordat MoreThanJust.ICT een warenhuis is voor ICT. Dat is mooi, want zo heb je maar één aanspreekpunt voor al je ICT-kwesties en hoef jij je niet meer af te vragen welke leverancier je moet bellen. Maar wat vooral telt, is dat alles onder één dak een geïntegreerde totaaloplossing en sterke ICT-infrastructuur bevordert.

Marc van Lammeren
0345-200000
info@morethanjust.nl
www.morethanjust.nl

MoreThanJust.ICT
De Ooyen 7b
4191 PB Geldermalsen