Marijn Steenbergen

Auto makelaar, lease specialist bij Fleets BV

Fleets B.V. is de onafhankelijk specialist op het gebied van wagenpark gerelateerde zaken. Fleets beoordeelt de wagenparksituatie binnen uw bedrijf en kan door jarenlange ervaring direct financieel voordeel voor u behalen. Of het nu gaat om autoregelingen en beleid, inkoop, exploitatie, controle of rapportage.

De kracht van Fleets is dat wij ons kunnen verplaatsen in de situatie van de klant. Elke situatie is uniek maar al snel weer achterhaald door nieuwe ontwikkelingen die vragen om een aanpassing.
Het optimaal beheren van het wagenpark en de aanschaf en keuze van een auto is een tijdrovende zaak. Veel bedrijven hebben de mensen niet in dienst om dit te begeleiden en zijn dus snel afhankelijk van de leveranciers waar de afspraken mee worden gemaakt. Is dit verstandig en wilt u afhankelijk zijn van uw leverancier? Fleets kan dit traject begeleiden waarbij u alleen gebruik maakt van het specialisme van Fleets op het moment dat het actueel is. U betaald geen abonnement of heeft geen terugkerende verplichten.

Fleets respecteert de bestaande afspraken en lokale belangen. Door veel tijd te steken in het onderhouden van contacten met leveranciers heeft Fleets een goed beeld van de markt en de ontwikkelingen in de autobranche. Door een diversiteit aan klanten, ZZP, MKB, Multinationals en Europese bedrijven kan Fleets volume afspraken maken.

Fleets heeft oplossingen voor tijdelijke situaties, projecten en voor langdurige trajecten in Nederland maar ook binnen andere Europese landen.

Marijn Steenbergen in in januari 2012 met Fleets begonnen vanuit de situatie dat bestaande relaties een beroep deden op zijn kennis en netwerk. De werkwijze van Marijn is uniek en transparant.

Marijn Steenbergen
06-83532260
info@fleets.nl
http://www.fleets.nl/

Fleets BV
Kerkwijk 92
5258 KD Berlicum