Marlous Gootjes

Mede-eigenaar bij Gootjes Schilderwerken

Als u een schildersbedrijf moet inschakelen, zoekt u niet alleen een vakbekwame schilders, maar u wilt ook de zekerheid de gemaakte afspraken nagekomen worden. U wenst een duidelijke en goed onderbouwde offerte zonder onaangename verrassingen, een planning die klopt, kwaliteitswerk en garantie op materialen en arbeid. Kortom: u wilt zekerheid.

Bij Gootjes Schilderwerken bent u aan het juiste adres!

Gootjes Schilderwerken is voor u de juiste partner voor al uw schilder-, onderhoud- en renovatiewerkzaamheden.
Jaren aan werkervaring en een inmiddels zeer tevreden en vaste klantenkring kunnen hiervoor als reden genoemd worden. Tevens is Gootjes Schilderwerken in het bezit van het keurmerk OnderhoudNL Garantie. Voor u als klant zijn hier verschillende voordelen aan verbonden, lees hier alles over op onze website!
Op onze website vindt u alle informatie die voor u belangrijk is om te weten voordat u een schildersbedrijf inschakelt. Indien u liever persoonlijk advies wilt of een op maat gemaakte vrijblijvende offerte wilt ontvangen, neem dan contact met ons op.

Ook leuk om op onze website te lezen, hoe klanten over ons denken! Een greep uit enkele reviews:

Er zijn de afgelopen 20 jaar nogal wat schilders bij ons over de vloer geweest, maar nog nooit heeft het er zo strak en fraai uitgezien. Wij zijn meer dan tevreden en vragen ons werkelijk af waarom niet ieder schildersbedrijf werkt zoals Gootjes Schilderwerken. Een TOP-schildersbedrijf uit Kerkdriel en zeer aan te bevelen!!!

Of

Door het team is uitstekend werk geleverd: grondige opknapbeurt van het hout en daarna het precisie-schilderen (vaak met penseel!). Dank voor de grondige metamorfose van onze woonboerderij, het is een plaatje geworden!

Meer lezen? www.gootjesschilderwerken.nl

Marlous Gootjes
0418-64 09 58
info@gootjesschilderwerken.nl
http://gootjesschilderwerken.nl/

Gootjes Schilderwerken
Schepenland 52
5331 RP Kerkdriel