Maryse Tjoeng

Coach bij Mind the Gap Coaching

Mind the Gap Coaching helpt mensen die iets willen veranderen in hun leven en wel een frisse blik van een coach kunnen gebruiken. Vanuit een progressiegerichte werkwijze stimuleert Maryse mensen om zelf regie te nemen voor hun toekomst. Dit kan gaan om vragen rond work-life balance, loopbaanvragen, terugkerende conflicten of burnout-klachten.
Mind the Gap Coaching richt zich op individuele coachvragen.

Met verschillende programma’s voor individuele coaching is Maryse in staat om mensen een aanpak te bieden die werkt voor hun situatie. Een eenmalig consult, een strippenkaart of een heel coachtraject zijn mogelijkheden om aan de slag te gaan. Voor loopbaanvragen is een specifiek programma ‘werken aan werk’ opgericht. Naast deze vormen is het ook mogelijk een maatwerkoplossing voor een specifieke situatie te ontwikkelen. Dit kan in samenspraak zijn met de werkgever.
Wat zeggen anderen?
‘Maryse heeft maar een kort gesprek nodig, een paar vragen, om te voelen waar je mee zit. Zelfs als je zelf nog niet goed weet wat het probleem is, laat staan de oplossing, kan zij je al aan het denken zetten én aanzetten tot actie’.

Maryse Tjoeng
06-12 25 95 60
info@mindthegapcoaching.nl
http://www.mindthegapcoaching.nl/

Mind the Gap Coaching
Taalstraat 40
5261 BE Vught