Michelle de Klerk

Sales Manager bij T.A.S. ‘s-Hertogenbosch

Michèlle is sinds mei 2014 werkzaam bij Telefoon Antwoord Service (T.A.S.). Als Telefoon Antwoord Service verzorgen wij al meer dan 20 jaar een optimale telefonische bereikbaarheid voor bedrijven in het MKB segment. Van het eenmansbedrijf waarvoor wij overdag de telefonische beantwoording verzorgen tot het grotere MKB bedrijf dat een professionele
24-uurs bereikbaarheid nodig heeft voor een 24/7 service aan zijn klanten.

Iedere ondernemer weet hoe belangrijk het is om goed bereikbaar te zijn voor zijn klanten. Zou het niet prettig zijn als al uw telefoontjes tijdens uw afwezigheid persoonlijk en professioneel beantwoord worden? De berichten worden vervolgens volgens afspraak aan u doorgegeven. Hierop kunt u dan zelf de vervolgacties nemen.

Wij beantwoorden voor u de gesprekken altijd met uw eigen bedrijfsnaam, hierdoor werken wij als een verlengstuk van uw bedrijf. U bepaalt zelf hoe lang en wanneer u de telefoon doorschakelt. Met de telefoonservice mist u nooit meer een telefoontje.

Benieuwd naar onze dienstverlening? Kijk dan op onze website www.tasshertogenbosch.nl of neem contact op met Michèlle via info@tasshertogenbosch.nl of bel naar 085-0211500. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar!

Michelle de Klerk
085-0211500
info@tasshertogenbosch.nl
http://www.tasvenray.nl

T.A.S. ‘s-Hertogenbosch