Nabor Dupont

Fotograaf bij Nabor Fotografie

Nabor Fotografie

Hoe geweldig zou het zijn als u foto’s of 360º visualisaties had:

  • Die uw event, bedrijf of product op bijzondere wijze laten zien.
  • Die zichtbaar maken wat men niet vanzelf ziet.
  • Die een ander prikkelen om meer te willen weten.

Ik ben Nabor Dupont en ik maak zulke foto’s. Van bedrijfsreportage tot interactieve 360º tours. Voor mij zijn de beeldende mogelijkheden van foto’s eindeloos. Uw eigen wensen en ideeën zijn daarbij steeds mijn uitgangspunt.

Ooit ben ik mijn carrière begonnen in de wereld van sport en evenementen. Ik begeleide sportsevents en stond als skileraar in de sneeuw. Ik verzorgde bedrijfsuitjes, was cocktailshaker en ook nog koffie-expert. In die periode kwam ik in aanraking met fotografie. En langzaam groeide mijn passie daarvoor. Toen ik 8 maanden naar Nieuw-Zeeland ging, viel alles op zijn plaats. Ik kwam daar als skileraar en om te reizen. En ik vertrok met een nieuw doel: fotografie.

Sinds 2011 werk ik als zelfstandig fotograaf. Mijn ervaring met sport en evenementen komt terug in mijn fotografie. Mooie, rake foto’s. Altijd met een bijzonder effect. Verrassend zodat mensen blijven kijken en terug willen komen om nog meer te zien.
Fotografie geeft mij alles. Bijzondere contacten met mensen. Steeds weer een uitdaging. Creativiteit, vrijheid en heel veel plezier.
En de sport? Die blijft. Je vindt me regelmatig in de touwen tijdens een survivalrun of fietsend op de MTB  door de modder. En na het vallen van de eerste sneeuw, natuurlijk op de ski’s. Dan geniet ik van de bergen en van mijn gezin. Zo laad ik mezelf weer helemaal op.

Bent u op zoek naar foto’s met karakter? Naar foto’s die verleiden en uw verhaal op een andere manier vertellen? Neem dan contact met mij op. Ik denk graag met uw mee over zulke foto’s.

1 foto vertelt meer dan 1000 woorden!

Nabor Dupont
06-28 41 68 87
foto@nabor.nl
http://www.nabor.nl

Nabor Fotografie
Leystraat 20
5215 CB ‘s-Hertogenbosch