Raoul van Ooij

High-end trainer & coach bij Enforce Den Bosch

Enforce Den Bosch is een high-end training & coaching studio die richt op de ondernemende mens en de ondernemer. Want jullie weten, net als wij, dat een gezond en fit lichaam de fundering vormt voor een krachtig leven. Dat je met meer energie, meer uit je bedrijf, je baan en je relaties kunt halen. Dat je patronen met power kunt doorbreken en dat je met een krachtig lichaam ook krachtige beslissingen maakt.

Door middel van op maat gemaakte persoonlijke programma’s op het gebied van training en coaching op leefstijl en persoonlijk leiderschap, hebben wij als doel om jou de vitale leider te maken die je daadwerkelijk bent. Zo maak je niet alleen impact op je eigen leven, maar ook op je omgeving en op de duurzame vitale toekomst van ons allemaal.

Mijn taak is het om jou krachtig om het speelveld te zetten. Dat doe ik door kleine veranderingen te implementeren die grote resultaten teweeg brengen en door jou de vragen te stellen die jij nodig hebt voor groei. Samen maken we een commitment, echter ben jij verantwoordelijk voor het resultaat.

Raoul van Ooij
+31 6 48 80 71 68
raoul@enforce.nl
https://enforce.nl/

Enforce Den Bosch
Magistratenlaan 54
5223 MD 's-Hertogenbosch