Sharon Overweg – Slap

Relatiecoach bij Stapelgek Academy

Als relatiecoach begeleid ik ondernemers die (jonge) kinderen hebben. Dat doe ik met mijn eigen unieke & exclusieve traject Vitamine L(iefde).

HERKEN JE DIT?

Je tijd gaat naar je business, kinderen, school, sport, familie, vrienden en dan is er ook een partner die aandacht vraagt… Jullie zitten midden in de spits van jullie leven: een tijd waarin jullie gemakkelijk langs elkaar heen leven.

Hoe zou het voor je zijn wanneer je relatie net zo bruist als je business? Investeer in je relatie, net zoals je dat ook doet in je bedrijf. Je wilt je onderneming toch ook laten groeien, daar ben je elke dag mee bezig.

Maar….hoe gaat het thuis? Stop je daar net zoveel energie in, als in je business? Of ben je stiekem in de valkuil van de vanzelfsprekendheid gevallen, want je partner en kids zijn er toch wel?

Stel dat jij en je partner meer investeren in elkaar. Dat jullie je uitspreken naar elkaar. Wat zou dit met jullie relatie doen? Met de sfeer thuis… Wat zou het met jullie kinderen doen wanneer jullie weer stapelgek op elkaar zijn én blijven?

WAAROM doe ik wat ik doe?

Elk jaar horen 86.000 kinderen in Nederland dat hun ouders uit elkaar gaan. Soms is dat inderdaad beter… Maar hoe dan ook staat de wereld van kinderen op z’n kop. Tijdens mijn traject blijkt dat de liefde echter vaak nog heel dichtbij is, verstopt onder een dikke laag stof. Wanneer de liefde weer zichtbaar én voelbaar is, kan dit de relatie juist enorm verrijken.

DAAROM doe ik wat ik doe!

Mijn VISIE: Relatieproblemen kunnen óók een nieuw begin zijn samen! Als jullie hier samen doorheen komen, hebben jullie goud in handen i.p.v. de scheidingspapieren. Jullie relatie kan dan een diepgang krijgen die jullie eerder niet voor mogelijk hielden.

Mijn MISSIE is dan ook:

Zoveel mogelijk stellen die weer stapelgek op elkaar worden én blijven. Zodat gezinnen bij elkaar blijven in liefdevolle verbinding.

Kernwoorden die cliënten aan mij toeschrijven zijn: hartelijk, verbindend, onderzoekend, oordeelloos, confronterend, respectvol, liefdevol, en uber discreet.

Sharon Overweg – Slap
+31620614715
sharon@stapelgek.com
www.stapelgek.com

Stapelgek Academy
Geerstraat 2a
5262 CK Vught