Stephan van Daal

Eigenaar bij Esperto

Esperto

De leverancier met persoonlijke aandacht en accurate en snelle leveringen.
Als dealer van merken zoals Jura, Animo, Etna, Conti, Melitta en La Marzocco hebben wij een breed scala aan koffie/espressomachines zodat wij het gehele spectrum van de koffiemarkt kunnen bedienen. Uiteraard adviseren wij u ook het juiste maalsysteem zoals Mazzer of Mahlkoenig en andere.Tevens kunnen wij u voorzien van vending/snackautomaten en de standalone koffiemachines voor bedrijven van 50 tot 150 mensen.
Als gecertificeerde barista en 15 jaar ervaring in de koffiebranche weet ik, Stephan van Daal, u te voorzien van de juiste apparatuur, lekkere koffie en heel veel service. In de horeca verzorgen wij tevens barista opleidingen.
Bij de aanschaf van nieuwe koffie apparatuur kunnen wij u adviseren en na dit advies weet u zeker dat u de juiste keuze met de juiste koffie kwaliteiten heeft gekozen.
Van de optimale smaak van uw koffie tot een adequate verzorging van uw koffiemachines ontzorgen wij U. Daarbij kunt u het unieke spaar/onderhoudssysteem toepassen. U betaald voor het onderhoud en tevens spaart u voor de vervanging van uw koffiemachine als de machine daar aan toe is.

Stephan van Daal
06-28163301
stephan@espertokoffie.nl
https://www.espertokoffie.nl/

Esperto
Mgr. Diepenstraat 70
5212 BV 's-Hertogenbosch