Theo van Dijck

Business coach/Partner bij Claassen, Moolenbeek & Partners Bedrijfskundig- en bancair adviseurs

Theo is sinds september 2014 als partner verbonden aan Claassen, Moolenbeek & Partners, bedrijfskundig- en bancair adviseurs. CM&P is een samenwerkingsverband van circa 100 zelfstandige bedrijfskundig- en bancair adviseurs werkzaam vanuit een 30-tal vestigingen verspreid over Nederland. Wij richten ons primair op het midden- en (top)kleinbedrijf en staan succesvolle ondernemers bij op het gebied van strategie en managementondersteuning- bedrijfsfinanciering- bedrijfsoverdracht. Wij onderscheiden ons hierbij door:

  • Het onderhouden van een intensieve relatie met de klanten
  • Een grote mate van betrokkenheid
  • Het spreken van de taal van de ondernemer
  • Het samenwerken op basis van vertrouwen.

Voorafgaand aan het partnerschap heeft Theo ruim 23 jaar diverse functies op directieniveau vervult binnen een internationaal opererende MKB onderneming. Gedurende zijn loopbaan heeft Theo veel kennis en ervaring opgedaan met het professionaliseren van organisaties, het initiëren en doorvoeren van veranderingsprocessen, herstructureringen, aan- en verkoop van bedrijven en strategische vraagstukken. Dit maakt Theo de aangewezen gesprekspartner voor de ondernemer met groeiambities.

Wilt u meer te weten komen over Claassen, Moolenbeek & Partners bezoek dan gerust onze website www.cmenp.nl of neem contact op met Theo via mail: theo.vandijck@cmenp.nl of  mobiel: 06-13395113.

Theo van Dijck
06-13395113
Theo.vandijck@cmenp.nl
http://www.cmenp.nl

Claassen, Moolenbeek & Partners Bedrijfskundig- en bancair adviseurs
Vughterweg 47g
5211 CK ‘s-Hertogenbosch