Thijs van der Bersselaar

Productmanager Gras en Groen bij Gras en Groen BV

Gras en Groen is een allround en modern hoveniersbedrijf uit ‘s-Hertogenbosch. Vanuit een kleinschalig onderneming bij oprichting in 2009, is Gras en Groen anno 2018 uitgegroeid tot een volwassen en professionele organisatie. Gras en Groen kent inmiddels meerdere bedrijfstakken. Deze bedrijfstakken kunnen elke mogelijke vraag van onze klant beantwoorden en een oplossing bieden aan elk (tuin) probleem.

Het realiseren van een aangename, groene leefomgeving staat centraal in onze bedrijfsfilosofie en werkzaamheden. Bij onze dagelijkse werkzaamheden kunt u denken aan het plaatsen van schuttingen, het aanleggen van een gazon met graszoden of kunstgras tot het verzorgen van de complete aanleg van de tuin.

Gras en Groen streeft ernaar meerwaarde te creëren in het voorzien van de behoefte van de klant. Gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten, duidelijke prijsvoering en realisatie op korte termijn zijn een aantal speerpunten.

Inmiddels al drie jaar op rij ontving Gras en Groen uit handen van het Financiële Dagblad de Gazellen Award. Deze prijs, voor de 100 snelst groeiende bedrijven van Zuid-Nederland, weerspiegelt de ambitie van Gras en Groen. Met het stellen van duurzaamheidsdoelen en het behalen van een Vca-certificering voor het bedrijf willen we aantonen dat een gezonde groeiambitie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hand in hand kunnen gaan.

Een tuin is onderdeel van een groot ecosysteem dat alle tuinen gezamenlijk vormen. Tuinplanten zijn onmisbaar voor kleine zoogdieren, vogels en insecten. Zij leveren bovendien een bijdrage aan de opname van CO2 uit de lucht en dragen daarmee hun steentje bij aan het beperken van de klimaatsverandering. Het volledig bestraten van de tuin past daarom niet meer bij het tegengaan van de toenemende milieuproblematiek. Hemelwaterafvoer kan simpelweg niet afdoende worden afgevoerd door onze verharde tuinen. Volgens Gras en Groen is deze bewustwording van groot belang voor een aangename, groene leefomgeving en een beter milieu.

Thijs van der Bersselaar
073-521 56 73
info@grasengroen.nl
http://www.grasengroen.nl

Gras en Groen BV
Hedikhuizerweg 21
5222 BC 's-Hertogenbosch