Thomas Vullings

Architect bij Thomas Architecten

Thomas Architecten

  • particulieren nieuw- en verbouw
  • seriematige woningbouw
  • onderwijsprojecten
  • interieur

Thomas Architecten is voornamelijk werkzaam in de woning-, en scholenbouw. We richten ons ook sterk op renovatie en restauratieprojecten. Naast bouwkundige projecten houden we ons ook bezig met interieurprojecten, voornamelijk in de scholenbouw. In onze ontwerpen zijn wij altijd op zoek naar hoe een optimaal woonklimaat te kunnen bewerkstelligen. Dit doen wij in nauw overleg met de gebruiker. Betrokkenheid bij onze projecten is voor ons vanzelfsprekend. Evenals een goede uitwisseling van ideeën en intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers.

Wij begeleiden bijvoorbeeld particuliere huiseigenaren bij hun nieuw- en verbouwplannen. Vanaf het eerste moment van (ver)bouwplannen, vergunningen en ontwerp, tot en met de bouwbegeleiding. Scholen ontzorgen wij volledig in hun verbouwplannen.  Een schoolgebouw dient in onze ogen een inspirerende, prikkelende leeromgevingen te zijn waar leerlingen worden uitgenodigd om te leren.

Thomas Architecten Den Bosch is een dynamisch, jong en innovatief bureau dat voor zijn ontwerpen het liefst gebruik maakt van natuurlijke materialen en elementen. De architectuur wordt aan het project aangepast op basis van het programma van eisen, de locatie, de beleving en de techniek van het bouwen.

Waarom Thomas Architecten:
De kracht van het bureau ligt in onze maatwerk aanpak van projecten, onze betrokkenheid en samenwerking met de opdrachtgever. Waar wij goed in zijn is de visie van een klant vertalen in een ruimtelijk plan. Zo ontstaat een ontwerp dat goed aansluit bij de gewenste flexibiliteit en functionaliteit waar de klant om vraagt.

Onze werkwijze verschilt vaak van andere architecten omdat wij denken vanuit de gebruiker, vanuit het interieur. Wij werken daarom altijd met brainstormsessies en een intensief contact met onze opdrachtgever. Dit heeft tot op heden tot zeer tevreden klanten geleid in al onze projecten die we hebben mogen uitvoeren.

Thomas Vullings
073 75 15 859
info@thomasarchitecten.nl
http://www.thomasarchitecten.nl

Thomas Architecten
Zuiderparkweg 498
5216 HE 's-Hertogenbosch