Yvonne van Balkom

Eigenaar bij Allur videocommunicatie

Uw bedrijf of organisatie heeft een boodschap te vertellen. Het is belangrijk dat deze boodschap op de juiste manier bij de juiste mensen terecht komt. En dat zij hier vervolgens ook iets mee doen! Video is hiervoor het middel bij uitstek. Zeker als het goed wordt ingezet.

Ons bureau is gespecialiseerd in videocommunicatie. Met onze videoproducties helpen we andere bedrijven om succesvol te zijn. Het is bij ons niet ‘u vraagt, wij draaien’. We gaan eerst een stap terug en bekijken wat u nu écht nodig heeft om uw doel te bereiken. Na een goed advies produceren we de video(‘s). Hiervoor hebben we de juiste apparatuur en mensen in huis. En erg belangrijk: we denken met u mee hoe u de video’s het beste kunt verspreiden.

Net als onze opdrachtgevers vinden wij het erg belangrijk dat elke video converteert en dus effect heeft. En dat lukt! Niet alleen door een ijzersterke productie en doordat we alle video’s meetbaar en interactief kunnen maken, maar ook doordat we ons heel betrokken voelen bij het voortraject en ons verantwoordelijk voelen voor het resultaat.

Yvonne van Balkom
0611923361
yvonne@allur.nl
http://www.allur.nl

Allur videocommunicatie
Stadionlaan 159
5246 JT Rosmalen